miercuri, 22 ianuarie 2014

Alegerea sicriului - o activitate timpurie

Nimanui nu ii place sa se gandeasca la alegerea unui sicriu in avans, cu atat mai mult cu cat acest lucru presupune mai mult decat o planificare - sfarsitul vietii. Cu toate acestea, sunt multi cei care sunt preocupati de costurile unor astfel de probleme sau despre stilul si materialele care intra in componenta acestuia.

1. Viziteaza un salon de inmormantari
Adreseaza-te angajatilor pentru a vizualiza selectia lor de sicrie si fa-ti o idee despre modelele disponibile si diferitele tipuri de materiale din care sunt sunt realizate.

2. Cauta online
Vei obtine astfel mai multe informatii despre stiluri si preturi. La final, verifica aceste lucruri si in realitate.

3. Gandeste-te la calitate
Exista sicrie ieftine pana la cele scumpe, care pot fi facute din tot felul de materiale, de la lemn si pana la amestecuri artificiale. Manerele pot fi metalice, din plastic, din metale sau chiar imbracate cu pietre pretioase, la cerere. Toate aceste lucruri pot avea un impact major asupra aspectului si a costurilor.

4. Gandeste-te la impactul asupra mediului
Impactul sicrielor asupra mediului este enorm. Ia in calcul alegerea unui sicriu eco, din materiale biodegradabile, care nu lasa nicio urma in timp.

5. Gandeste-te la dimensiune
Sicriele vin intr-o gama larga de dimensiuni, inclusiv latime suplimentara pentru oamenii foarte mari.

6. Gandeste-te la optiunile de plata
Intreaba vanzatorul de sicrie ce poti face pentru a acoperi costurile unui sicriu
in cazul in care survine un deces. Chiar daca nu ai nevoie de el acum, este bine sa iei in considerare si aceste aspecte. Daca esti o persoana careia ii place sa se ocupe personal de toate lucrurile din viata sa, poti mentiona intr-un testament sau document, ce tip de sicriu doresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu